Στον κόμβο του Apofraxeis Net συμμετέχουν οι σπουδαιότεροι και πλέον έμπειροι τεχνικοί αποχετευτικών έργων όπου παρέχουν όποια βοήθεια απαιτείται σε υπηρεσίες αποφράξεων και με εγγυημένη εργασία στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα.

Με τις πλέον χαμηλές τιμές αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμα αγωγού αποχέτευσης, το ξεβούλωμα σιφονιού και της λεκάνης, την απόφραξη νεροχύτη και νιπτήρα, την απόφραξη του φρεατίου και κατακόρυφων αποχετεύσεων.

Εκτός από τις αποφράξεις στο αποχετευτικό δίκτυο παρέχουμε καθαρισμό φρεατίων, άντληση λυμάτων και ακάθαρτων υδάτων, απολυμάνσεις, καθαρισμούς με μεγάλη πίεση νερού (υδροβολή), αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και διάγνωση προβλημάτων σε σωλήνα αποχέτευσης μέσω κάμερας.

Επιπλέον καλύπτουμε με προληπτικό καθαρισμό τα αποχετευτικά δίκτυα Δήμων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα (ανάλογα τη σύμβαση). Έτσι πετυχαίνουμε την αποφυγή προβλήματος από φράξιμο φρεατίων και σωληνώσεων που μπορεί να προκληθεί από απρόβλεπτες πλημμύρες που παρουσιάζονται κατόπιν έντονης βροχόπτωση ή από υπερχείλιση ενός ποταμού ή λίμνης.

Σε άλλες περιπτώσεις οι καθαρισμοί πραγματοποιούνται για την αποφυγή δυσοσμίας και συνήθως συνοδεύονται με απολύμανση του χώρου ύστερα από μία απόφραξη, άντληση νερού ή εκκένωση βόθρου.

Τέλος, καλύπτουμε τη μηνιαία συντήρηση ή την ετήσια συντήρηση ανάλογα τη χρήση του αποχετευτικού δικτύου σε πολύ καλές τιμές. Με τη συντήρηση προλαβαίνουμε πιθανά βουλώματα που μπορούν να προκύψουν από το φράξιμο που προκαλούν τα ιζήματα (λάσπες, σκουπίδια, οικοδομικά υλικά κ.α.) περιμετρικά του αποχετευτικού αγωγού.

Εξυπηρετούμε άμεσα, αποτελεσματικά και οικονομικά σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας και των προαστίων στις υπηρεσίες καθαρισμών, εκκένωσης βόθρων, άντλησης υδάτων και αποφράξεων.

Στις άλλες περιοχές στην Ελλάδα (Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Λαμία, Πάτρα, Χανιά κ.α.) υπάρχουν δίκτυα συνεργατών που διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών που ταυτόχρονα προσφέρουν αποφράξεις στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.