Είναι πολύ συχνό φαινόμενο το σιφόνι και η μπανιέρα να βουλώνει με οργανικές ύλες όπως τρίχες, σαπούνι ακόμα και με αντικείμενα τα οποία προκαλούν πρόβλημα στην σωστή μεταφορά του νερού. Πρέπει να απευθυνόμαστε σε έμπειρα αποφρακτικά συνεργεία για την απόφραξη της μπανιέρας καθώς είναι πολύ πιθανό μια βουλωμένη ντουζιέρα – μπανιέρα να σχετίζεται άμεσα με έναν προβληματικό νεροχύτη – νιπτήρα, με το σιφόνι του μπάνιου ακόμα και με την υδρορροή.

Οι βουλωμένες μπανιέρες παρατηρούνται περισσότερο σε σπίτια με παλιά αποχετευτικά δίκτυα όπου οι αγωγοί έχουν αρχίσει να φθείρονται και να αποτρέπουν την ομαλή ροή του νερού κατά την έξοδο στην αποχέτευση. Το πρόβλημα παρατηρείται λιγότερο στις βουλωμένες ντουζιέρες που συνήθως εμφανίζονται στις νέες κατοικίες.

Η εταιρία μας με τα αποφρακτικά μηχανήματα που διαθέτει μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε πρόβλημα που αφορά την απόφραξη μπανιέρας τουαλέτας, ντουζιέρας, νιπτήρα και νεροχύτη. Μετά το ξεβούλωμά τους αναλαμβάνουμε την συντήρηση του σιφονιού, της υδρορροής και της αποχέτευσης προβαίνοντας στο καθαρισμό και την απολύμανσή τους όπου κριθεί απαραίτητο.

Σε κάθε περίπτωση βουλωμένης μπανιέρας εξετάζουμε τα αίτια του προβλήματος σε σχέση με το αποχετευτικό δίκτυο του μπάνιου. Εφαρμόζουμε τις τελευταίες μεθόδους απόφραξης μπανιέρας και αποχέτευσης χωρίς να τρυπήσουμε σωληνώσεις, σιφόνια και υδρορροές προσφέροντας παράλληλα ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές.

Ερχόμαστε στο χώρο σας, όπου και αν βρίσκεστε, ακόμα και στις δυσπρόσιτες περιοχές. Η απόφραξη της μπανιέρας και του σιφονιού είναι μια πολύπλοκη διαδικασία καθώς υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους. Σε περίπτωση λάθους μπορεί να προκληθεί μεγάλη ζημιά. Για το λόγο αυτό πρέπει να καλούμε άμεσα εξουσιοδοτημένα αποφρακτικά συνεργεία τα οποία θα φροντίσουν για την καλή λειτουργία ολόκληρης της αποχέτευσης και της υδρορροής στην τουαλέτα σας.