Λόγω της καθημερινής χρήσης, ο νιπτήρας βουλώνει αρκετά συχνά. Πολλές φορές η απόφραξή του είναι εύκολη, συχνά όμως απαιτείται η επέμβαση ενός ειδικού.

Προκειμένου να μην προκληθεί ζημιά στο νιπτήρα μας είναι καλό να μην χρησιμοποιούμε οξέα που φθείρουν τις σωληνώσεις, αλλά να ζητούμε την βοήθεια μιας εταιρείας με πείρα και σύγχρονα μηχανήματα.

Η εταιρεία μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε είδους αποφράξεις. Αποφράσσουμε τον νιπτήρα σας σε μηδέν χρόνο και με πολύ χαμηλό κόστος. Μπορούμε ακόμη και να βιντεοσκοπήσουμε τις σωληνώσεις ώστε να δούμε σε ποιο ακριβώς σημείο έχει βουλώσει ο νιπτήρας και να βεβαιωθούμε ότι δεν πρόκειται για κάποιο πιο σύνθετο πρόβλημα απόφραξης.

Μπορείτε να μας καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε. Η εργασία απόφραξης του νιπτήρα σας θα γίνει πολύ γρήγορα, χωρίς βρωμιές και ακαταστασίες και θα είστε βέβαιοι ότι το πρόβλημα δεν θα επανέλθει μετά από λίγες μέρες.

Για την απόφραξη του νιπτήρα σας ή για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα απόφραξης λεκάνης, σιφονιού, φρεατίου ή αποχέτευσης, εμπιστευθείτε μας και θα έχετε άμεσο αποτέλεσμα σε πολύ οικονομικές τιμές.