Η εταιρεία μας, εκτός από τις υπηρεσίες απόφραξης νιπτήρα, λεκάνης, φρεατίου κλπ. αναλαμβάνει επίσης αποφράξεις νεροχύτη (ξεβούλωμα νεροχύτη).

Η καθημερινή και μερικές φορές απρόσεκτη χρήση του νεροχύτη κουζίνας μπορεί να προκαλέσει το βούλωμά του. Κομμάτια από τροφές ή λίπη που παγώνουν συσσωρεύονται στις σωληνώσεις και τις φράζουν. Έτσι το ξεβούλωμα νεροχυτών γίνεται άκρως επείγουσα υπηρεσία καθώς οι νεροχύτες είναι εξοπλισμός καθημερινής χρήσης για ένα σπιτικό.

Η ερασιτεχνική απόφραξη του νεροχύτη κάποιες φορές μπορεί να είναι αποτελεσματική, άλλοτε όμως δεν αρκεί ή είναι επιζήμια. Χρειάζεται ειδικός, ο οποίος χρησιμοποιώντας κατάλληλα μηχανήματα θα αποφράξει τον νεροχύτη σωστά, χωρίς να προκαλέσει κάποια βλάβη. Εάν το πρόβλημα είναι πιο πολύπλοκο, μπορεί να γίνει βιντεοσκόπηση των σωληνώσεων και να εντοπιστεί το ακριβές σημείο της απόφραξης.

Εξοπλισμός στο ξεβούλωμα νεροχύτη


Στο Apofraxeis.Net μπορείτε να βρείτε προσωπικό με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία καθώς και σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα. Οι συνεργάτες μας εργάζονται μεθοδικά χωρίς να δημιουργούν βρωμιές και ακαταστασία και κυρίως εκτελούν την εργασία απόφραξης νεροχύτη που τους ανατέθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Οι αποφρακτικές εταιρείες μας βρίσκονται ανάμεσα στις καλύτερες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αποφράξεων νεροχύτη κουζίνας, λεκάνης τουαλέτας, νιπτήρα, φρεατίων και αποχετεύσεων. Οι πελάτες μας τις προτιμούν και τις εμπιστεύονται χάρη στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουν σε πολύ χαμηλό κόστος.