Τα τελευταία χρόνια, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, οι ιδιοκτήτες κατοικιών ή επιχειρήσεων έρχονται συχνά αντιμέτωποι με το πλημμύρισμα των υπόγειων χώρων τους. Σε τέτοιες περιστάσεις, είναι απαραίτητη η επέμβαση μιας αξιόπιστης εταιρείας άντλησης υδάτων που θα καταφθάσει άμεσα για να αδειάσει τον πλημμυρισμένο χώρο.

Οι εταιρείες που προβάλλουμε στις ιστοσελίδες μας αναλαμβάνουν, εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων και τις αποφράξεις αποχετεύσεων, αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια, γκαράζ και αποθήκες. Η άντληση νερού παρατηρείται ιδιαίτερα τον καιρό των έντονων βροχοπτώσεων και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Οι συγκεκριμένες εταιρείες άντλησης υδάτων διαθέτουν βυτιοφόρα οχήματα διαφόρου κυβισμού για να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε περιοχή, τα οποία είναι εξοπλισμένα με αντλίες υψηλής πίεσης που διενεργούν τις εργασίες άντλησης υδάτων ακόμα και σε δυσπρόσιτους χώρους.

Καθώς οι αντλίες νερού αποτελούν τον βασικό εξοπλισμό στις αντλήσεις ξεχωρίζουμε τις αποφρακτικές εταιρίες που διαθέτουν σύγχρονα αντλητικά μηχανήματα (με ισχυρές αντλίες όπου απαιτείται) ενώ ταυτόχρονα συντηρούν τα ευπαθή εξαρτήματα των αντλιών τους σε τακτικό χρόνο.

Το έμπειρο προσωπικό των εταιρειών εκκένωσης βόθρων και απόφραξης αποχετεύσεων που χειρίζεται τα υπερσύγχρονα αυτά μηχανήματα με μεγάλη επιδεξιότητα, θα έρθει στο χώρο σας χωρίς καθυστέρηση, με ένα τηλεφώνημά σας, για να εκτελέσει τις εργασίες άντλησης υδάτων με μεγάλη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Εκτός από την άντληση υδάτων τα συνεργεία των εταιρειών μας αναλαμβάνουν τον καθαρισμό και τη συντήρηση αποχετευτικών αγωγών και δικτύων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις, καθώς και εργασίες μεταφοράς λυμάτων.

Οι συνεργάτες μας καλύπτουν όλη την περιφέρεια της Αττικής (Αθήνα, Πειραιά, Προάστια της Αθήνας και υπόλοιπες περιοχές Αττικής), Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας για άμεση υποστήριξη. Σε απομακρυσμένες περιοχές (Πάτρα, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Αγρίνιο, Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κοζάνη, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Καβάλα) εξυπηρετούμε μονάχα σε περιπτώσεις μεγάλων αντλητικών έργων όπως συμβαίνει στις μεγάλες πλημμύρες από βροχή ή υπερχείλισης ποταμιών και λιμνών όπου απαιτούνται πολυήμερες αντλήσεις με ταυτόχρονη απομάκρυνση υδάτων από τις πληγείσες περιοχές.