Ένας από τους κυριότερους παράγοντες επιτυχίας μιας εταιρείας απόφραξης αποχετεύσεων και αποχετευτικών δικτύων ή εκκένωσης βόθρων είναι το είδος των αποφρακτικών οχημάτων και αποφρακτικών μηχανημάτων που χρησιμοποιεί. Ο εξοπλισμός αυτός είναι το σημαντικότερο εργαλείο για τις εργασίες απόφραξης.

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν παρωχημένο και δυσλειτουργικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα οι αποφρακτικές εργασίες να γίνονται αργά και να μην είναι πάντα επιτυχείς. Για την αγορά αποφρακτικών οχημάτων υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Υπάρχουν ακόμη και εταιρείες οι οποίες κάνουν προσφορές στις τιμές των προϊόντων τους. Έτσι δεν είναι δύσκολο να αντικατασταθούν τα παλαιά αποφρακτικά αυτοκίνητα με άλλα καινούργια, σύγχρονης τεχνολογίας, και να αποτελέσουν τον κύριο άξονα του δυναμικού μιας επιτυχημένης εταιρείας απόφραξης αποχετεύσεων ή εκκένωσης βόθρων.

Oι εταιρείες του καταλόγου μας έχουν επενδύσει σε υπερσύγχρονα αποφρακτικά οχήματα, που προέρχονται κυρίως από χώρες με προηγμένη τεχνολογία, όπως είναι η Γερμανία. Έτσι έχουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουν δύσκολες εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων ή εκκενώσεων βόθρων, τις οποίες εκτελούν σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα, με αποτέλεσμα να διεκδικούν τις πρώτες θέσεις στο χώρο των εταιρειών απόφραξης αποχετεύσεων.

Στον εξοπλισμό αυτό συγκαταλέγονται αποφρακτικά φορτηγά αυτοκίνητα, αποφρακτικά βυτία και βυτία μεταφοράς λυμάτων που φέρουν αντλίες υψηλής πίεσης. Πολλά από τα αποφρακτικά οχήματα είναι εξοπλισμένα με κάμερες βιντεοσκόπησης αγωγών. Τα οχήματα αποφράξεων των εταιρειών του καταλόγου μας πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, σε αντίθεση με τον εξοπλισμό άλλων εταιρειών που είναι παλιάς τεχνολογίας.