Υπάρχουν πολλοί λόγοι που προκαλούν το φράξιμο μιας αποχέτευσης, ενός φρεατίου ή του αποχετευτικού δικτύου μιας περιοχής. Κάποιοι από αυτούς είναι η συσσώρευση λάσπης ή υλικών από οικοδομές ή οι ρίζες κάποιων δέντρων. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου το φράξιμο (βούλωμα) των σωληνώσεων αποχέτευσης προκαλείται και από φυσικά αίτια όπως συμβαίνει μετά από πλημμύρες.

Η ερασιτεχνική απόφραξη μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην αποχέτευση και σίγουρα δεν την καθαρίζει πλήρως. Γι αυτό και είναι απαραίτητο να αναλάβει την απόφραξη της αποχέτευσης, του φρεατίου ή του αποχετευτικού δικτύου μία καταξιωμένη εταιρεία με πείρα και τεχνογνωσία και κατάλληλο και σύγχρονο εξοπλισμό, που να δραστηριοποιείται στην περιοχή και να μην χρονοτριβεί.

Αποφράξεις αποχετεύσεων και αποχετευτικού δικτύου


Ο ιστοχώρος μας παρουσιάζει εταιρείες αποφράξεων που πληρούν όλες αυτές τις προϋποθέσεις και παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με έμπειρο προσωπικό και πολύ καλή γνώση του αντικειμένου. Όλα αυτά σε προσιτές τιμές, οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου και χωρίς καθυστέρηση.

Με τον σύγχρονο εξοπλισμό που πρέπει να διαθέτουν οι αποφρακτικές εταιρείες, όπου περιλαμβάνουν αντλίες με μεγάλη ισχύ αναρρόφησης, οχήματα εφοδιασμένα με κάμερες που βιντεοσκοπούν τους αποχετευτικούς αγωγούς πριν από την απόφραξη ώστε να επέμβουν με ακρίβεια, καθώς και άλλα μηχανήματα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να καταφθάνουν άμεσα στο χώρο σας καθώς η απόφραξη αποχετευτικού δικτύου πολλές φορές είναι μια επείγουσα ανάγκη. Οι εργασίες που εκτελούνται συνήθως περιλαμβάνουν αποφράξεις αποχετεύσεων, συντήρηση αποχετευτικών δικτύων και αγωγών, καθαρισμό και επισκευή βόθρων, άντληση λυμάτων, απολύμανση και πολλές άλλες.