Για τον καθαρισμό των φρεατίων χρησιμοποιούνται διάφορες μέθοδοι, από τις οποίες η πιο διαδεδομένη είναι η υδροβολή. Μέσω μιας ισχυρής αντλίας διοχετεύεται στο φρεάτιο νερό με υψηλή πίεση που καθαρίζει τα τοιχώματά του από λάσπες, λίπη, ή συσωρευμένα μπάζα. Τα υλικά που δεν μπορούν να διαλυθούν με το νερό αναρροφώνται και απομακρύνονται.

Επαγγελματικός καθαρισμός φρεατίου

Η εταιρεία μας εκτελεί τις εργασίες καθαρισμού φρεατίων με μεγάλη αποτελεσματικότητα γιατί διαθέτει μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας με αντλίες υψηλής απόδοσης. Η διαδικασία του καθαρισμού των φρεατίων διαρκεί λίγα μόνο λεπτά και στη συνέχεια είναι δυνατόν να γίνει ψεκασμός του φρεατίου για απολύμανση, με προιόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο προλαμβάνονται μολυσματικές ασθένειες που προκαλούνται από μικρόβια, από παράσιτα ή τρωκτικά που ζουν και πολλαπλασιάζονται στα φρεάτια.

Άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που χειρίζεται μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας με αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές, αντιστρόφως ανάλογες προς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Όλα αυτά μαζί είναι οι λόγοι για τους οποίους η εταιρεία μας διατηρεί μία από τις καλύτερες θέσεις στο χώρο των αποφράξεων και καθαρισμού αποχετεύσεων, φρεατίων, αποχετευτικών αγωγών και δικτύων.