Οι τιμές των εργασιών απόφραξης αποχετεύσεων μπορεί να διαφέρουν πάρα πολύ μεταξύ τους. Είναι πολλές οι εταιρείες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε υπερβολικά χαμηλές τιμές, για διαφημιστικούς λόγους. Έτσι, βλέπουμε διαφημίσεις για αποφράξεις αποχετεύσεων στην τιμή των 30 ή ακόμα και 20 Ευρώ. Πόσο μπορεί αυτές οι τιμές να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα;

Το κόστος μίας απόφραξης εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Η τιμή των καυσίμων, των διοδίων, η αμοιβή του οδηγού κλπ. είναι κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες. Με μια λογική κοστολόγηση συμπεραίνουμε ότι η τιμή μίας απλής απόφραξης αποχέτευσης δεν μπορεί να είναι κάτω από 50 Ευρώ. Από εκεί και πέρα, η αποφρακτική εταιρεία έχει τη δυνατότητα να ζητήσει μια λογική αμοιβή, στην οποία να συμπεριλαμβάνεται η αξία όλων των παραγόντων που συμβάλλουν σε μία γρήγορη, αποτελεσματική και επιμελημένη απόφραξη.

Χαμηλές τιμές για αποτελεσματικές αποφράξεις


Οι παράγοντες αυτοί είναι ο εξοπλισμός και το προσωπικό της εταιρείας απόφραξης αποχετεύσεων. Όσο πιο σύγχρονος και ευέλικτος είναι ο εξοπλισμός, τόσο πιο γρήγορη και αποτελεσματική θα είναι η απόφραξη και τόσο πιο εύκολη θα είναι η πρόσβαση ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία. Τα οχήματα και τα αποφρακτικά μηχανήματα θα πρέπει να μπορούν να εισχωρήσουν σε οποιοδήποτε χώρο και να φθάσουν ακόμα και στα πιο απόμακρα μέρη. Η αμοιβή της εταιρείας θα διαφέρει φυσικά ανάλογα με την περιοχή όπου θα γίνει η απόφραξη. Για παράδειγμα μια εταιρεία με έδρα την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη θα απαιτήσει υψηλότερη αμοιβή για περιοχές που βρίσκονται μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ένας ακόμη παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα αλλά και το κόστος μίας απόφραξης είναι ο επαγγελματισμός με τον οποίο εργάζεται το προσωπικό μιας αποφρακτικής εταιρείας. Η ταχύτητα μπορεί να είναι πραγματικά καθοριστική, όπως επίσης η επιμέλεια, η καθαριότητα και ο σεβασμός που δείχνουν τα συνεργεία των εταιρειών απόφραξης προς τον χώρο, τις συσκευές, τα έπιπλα και τα άλλα αντικείμενα του πελάτη.

Οι εταιρείες που προβάλλουμε στον κατάλογό μας έχουν όλα τα εχέγγυα για την παροχή υπηρεσιών απόφραξης αποχετεύσεων υψηλής ποιότητας σε πολύ οικονομικές τιμές. Μπορείτε να διαβάσετε τις υπηρεσίες που παρέχουμε, να δείτε τον εξοπλισμό μας και να συγκρίνετε τις τιμές μας. Από εκεί και πέρα θα κρίνετε εσείς οι ίδιοι ποιες είναι οι εταιρείες που μπορούν να ανταποκριθούν πραγματικά στις ανάγκες σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.