Το βούλωμα ενός φρεατίου μπορεί να οφείλεται σε διάφορα αίτια, όπως είναι οι ρίζες των δέντρων που απλώνονται και σκαλώνουν στο φρεάτιο, η συσσώρευση λάσπης ή οικοδομικών υλικών κλπ.

Η απόφραξη φρεατίου συγκαταλέγεται από τις βασικές και πιο συνηθισμένες παροχές μιας εταιρείας αποφράξεων και εκτελείται με ποικίλους τρόπους. Έτσι είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί με απλά μέσα όπως είναι η χρήση ατσαλίνας μέχρι σύγχρονα μέσα όπως είναι η χρήση κάμερας για ιδιαίτερη ακρίβεια στην απόφραξη ενός φρεατίου.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποφράξεις φρεατίων με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως ισχυρές αντλίες με τις οποίες διοχετεύουμε νερό με υψηλή πίεση. Τα συσσωρευμένα υλικά που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του φρεατίου παρασύρονται από το νερό και το φρεάτιο αποφράσσεται.

Εάν χρειαστεί, χρησιμοποιούνται και άλλες, πιο σύνθετες μέθοδοι απόφραξης φρεατίων. Στόχος της εταιρείας μας είναι η εκτέλεση των εργασιών στον μικρότερο δυνατό χρόνο και με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας και στο άριστα εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας.

Εμπιστευθείτε μας για την άμεση απόφραξη των φρεατίων ή της αποχέτευσής σας. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου. Τηλεφωνείστε μας και θα φθάσουμε στο χώρο σας γρήγορα για να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε πολύ οικονομικές τιμές.